Business Taxi

EEN TELEFOONTJE VOLSTAAT OM ONS TE BEWEGEN

In Europa brengt men steeds meer tijd door in de auto, zou het daarom niet prettig zijn om deze tijd nuttig te besteden?

Met een privé chauffeur van BTI-Tax kan dat. Hij brengt u vlot en comfortabel naar uw bestemmingen. Terwijl u achterin alvast uw vergadering voorbereidt en enkele telefoongesprekken voert.

Zo is ons wagenpark afgestemd op accuraat, comfortabel en betrouwbaar vervoer. Onze wagens zijn stijlvol maar discreet, en voorzien van telefoon, leeslampjes, navigatie, internet, minibar en airconditioning. Uiteraard worden onze auto’s door ervaren, opgeleide directiechauffeurs bereden.

Gaat u zelf op reis of verwacht u gasten uit het buitenland? Dan kunt u zich laten brengen of halen door onze professionele chauffeurs. In plaats van dure parkeerkosten kunt u nu comfortabel voor de deur van de vertrekhal uitstappen, waarna de chauffeur u uiteraard helpt met uw bagage.

U heeft een belangrijke klant, een hoogwaardig bezoek en het ontbreekt u aan tijd om een desbetreffende persoon op een goede manier op bestemming te brengen. Wij verzekeren U een snel, verzorgd en discreet personenvervoer in binnenland en buitenland.

Neem voor meer info of een vrijblijvende offerte omtrent B2B personenvervoer contact met ons op.

Tel. 0031 (0)6 22 33 45 66

E-mail: info@btitax.nl

Call Now Button