Vliegveld Taxi – BTI TAX

Of het nu gaat om de vakantie of wintersport vakantie, zakenreis of een weekend shoppen in parijs, BTI TAX Taxi Service kan zorg dragen voor de diverse soorten van taxivervoer van en naar de vliegvelden. Wij zijn gespecialiseerd in airport taxi en brengen iedere dag honderden tevreden reizigers veilig en goedkoop van en naar vliegvelden.

Bij BTI Tax komt u niet later voor verrassingen te staan. We bieden namelijk alles wat u zoekt in een taxirit. Onze chauffeurs zorgen voor een comfortable, veilig en luxe rit zo dat u rustig kunt genieten van de taxi rit. Van het reserveren van een taxi tot het uitstappen bij uw eindbestemming, onze taxichauffeurs zorgen ervoor dat u tevreden bent zoals het hoort. Geen gesleep met koffers en bagage, onze behulpzame chauffeurs helpen u vanaf de voordeur tot de taxi en naar de vertrekhal. Ook voor de terugreis staat de taxi weer voor u klaar en staan wij op het afgeproken tijdstip op de vliegveld op u te wachten.

Een taxi reserveren is binnen 1 minuut gedaan.

Vriendelijke chauffeurs, de goedkoopste prijs, een makkelijk boekings formulier en een comfortabele, veilig en snelle rit. Dat is waar BTI TAX voor staan.

Indien u hele grote koffers heeft of veel bagage. Laat het ons weten, kunnen wij hier rekening mee houden en want wij willen natuurlijk er wel voor zorgen dat u netjes op tijd aankomt!

Kortom BTI Tax verzorgd heel u taxi rit naar het vliegveld comfortable, veilig en snel. En dat allemaal tegen een zeer scherp tarief.

Ook voor zakelijke taxi kunt u BTI Tax inschakelen. Bespreek de mogelijkheden met op op het telefoonnummer: 0031 (0)6 22 33 45 66.

Vliegveld Taxi

BTI Tax – Airport Taxi – Business Taxi – Straattaxi – Groepsvervoer – Limo Service