BTI Tax garandeert kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en zeer nieuwe voertuigen met alle comfor. Onze taxi chauffeurs verlenen de service en dienstverlening die van een goed taxibedrijf verwacht mag worden. BTI Tax is uw betrouwbare partner op het gebied van Taxi. Of nu gaat om airport taxi of zakelijke taxi, BTI Tax staat altijd voor je klaar. We komen u graag halen op uw gewenste locatie en brengen u naar de locatie waar u moet zijn.

Ons wagenpark

Taxibedrijf BTI TAX beschikt over meerdere taxi’s waarin u zich veilig en op uw gemak op de achterbank van een van onze voertuigen kunt laten vervoeren. Bovendien beschikt BTI TAX naast gewone luxe taxi’s ook over diverse luxe taxibusjes. Daarmee kunt u gemakkelijk in groepsverband samen met uw bagage reizen. Kwaliteit en Veiligheid staan bij BTI Tax voorop. Zo bent u verzekerd van een comfortable maar ook veilige taxi rit.

U heeft een airport taxi nodig?

In dat geval staat de BTI TAX graag voor je klaar. Wij zullen altijd op tijd klaar staan wanneer u ons airport taxi nodig heeft. We beschikken over een goed uitgerust wagenpark welke zelfs voldoende ruimte biedt voor uw bagage. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een fijn vervoer van en naar iedere gewenste luchthaven. Ook kunt u uw bij ons een airport taxi vooraf boeken. Gemakkelijk online te betalen of contant aan de taxi chauffeur. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het parkeren van uw eigen auto, en bespaart u zichzelf de rit van en naar de luchthaven. Daardoor begint u altijd stuk rustiger aan uw reis / zakenreis.

Voor particulier of zakelijk taxi vervoer naar of van een luchthaven staan we graag voor u klaar. Airport Taxi boekt u gemakkelijk bij BTI Tax Geleen Limburg.