Taxi in Geleen of sittard nodig? Dan kunt u altijd BTI Tax Geleen Sittard inschakelen. Bel dan met 0031 (0)6 22 33 45 66 .

Bij BTI Tax Geleen bent u dan aan het juiste adres. BTI Tax is de voordeligste aanbieder van zorgeloos taxivervoer in Limburg.
​Onze specialiteit is Airport taxi vervoer maar u kunt uiteraard bij ons ook terecht voor al uw ander Taxi Vervoer. Onze  taxi  of  een  taxibusje staat dag en nacht voor u klaar. We bieden professionele en exclusieve luchthavenvervoer naar alle primaire luchthavens in Nederland, Duitsland of België .

Nu Nog makkelijker een airport taxi boeken

Op onze homepagina kunt u gemakkelijk een taxi naar het vliegveld boeken. U boekt al een airport taxi in drie eenvoudige stappen. 1 de ritgegevens invullen 2 persoonlijke gegevens invullen 3 boeken en betalen. U krijgt ook meteen de ritprijs te zien.

Zo makkelijk is het op onze website. Bti tax biedt ook een zeer aantrekkelijke prijs. In onze airport taxi begint of eindigt uw vakantie of zakelijke reis pas goed.

Ook doen wij de gewoon straat taxi in Geleen en Sittard. Heeft u een gewone straattaxi nodig bel dan met ons op: 06 22 33 45 66

Maar ook bieden wij privé chauffeur

We bieden professionele privé taxi chauffeur diensten. Je hebt misschien verschillende vergaderingen om bij te wonen en je wilt niet zelf rijden omdat je in de auto wilt werken. En je wilt niet voor elk rit een taxi reserveren, dan is onze privé taxi chauffeur diensten de beste oplossing voor jou. Wij zijn u graag van dienst.

BTI Tax heeft een uitstekende reputatie in dit gebied vanwege hun betrouwbare en deskundige chauffeurs.

Wij houden het heel voordelig, makkelijk en simpel!

Bij BTI Tax kunt u snel en eenvoudig een airport taxi boeken. Zo kunt u voor af de prijs berekenen en gemakkelijk online boeken. Wij geven u direct de snelste route en de goedkoopste prijs. Dit doet u in drie gemakkelijke stappen in de boekings module. Als u heeft geboekt krijg u meteen een bevestings mail toegestuurd.