Taxi

BTI Tax kunt u inzetten voor al soort taxiritten, dit wil zeggen: zakelijk vervoer, rolstoel vervoer, leerlingen vervoer, groepsvervoer, straat taxi, contract vervoer en luchthavenvervoer.

Taxi

Airport taxi Nodig?

BTI TAX Staat altijd voor je klaar. BT Tax is een onderdeel van Ahro tax. BTI Tax verzorgd airport taxi ritten van en naar het vliegveld. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u meteen een airport taxi boeken. Boek u airport taxi op de homepage van onze website.

BTI Tax rijdt voor een vaste prijs van en naar het vliegveld. Ondertussen hebben onze voordelige tarieven niet geleid tot besparingen op onze service.

Op tijd voor de deur staan, de koffers naar de auto brengen, het zijn belangrijke zaken die ervoor zorgen dat uw reis ontspannen begint.

Met een groter groep met de taxi

Met een groter gezelschap op pad? Geen probleem, onze Mercedes V-klasse bussen, brengen u met veel comfort overal naar toe.

Bij BTI Tax is het mogelijk om vervoersoplossingen contractueel vast te leggen. Wij bieden de mogelijkheid om vaste afspraken te maken over tarieven, tijdstippen, chauffeurs en taxi’s. Bij BTI Tax Geleen kunt u vaste afspraken maken als het gaat om schoolvervoer. Voor veel kinderen is dit al een perfecte uitkomst gebleken, het kan u veel tijd schelen en wanneer u voor een langere periode de schoolvervoer met ons bespreekt kan dit ook zeer voordelig zijn.

Koerierswerk

Ook voor al uw koerierswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen ook koerierswerk voor bedrijven. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op via 06 22 33 45 66 of stuur een mail naar info@btitax.nl